banner velkommen

Regulativ for Redskabs/grejkasser

1. Redskabs/grejkasser skal udføres efter tegning udleveret af havnefogeden, kasserne skal forsynes med udleveret nr.

2. Redskabs/grejkasser må kun opstilles på havnens arealer efter anvisning af havnefogeden.

3. Redskabs/grejkasser kan kun erhverves af medlemmer, der samtidigt har bådplads i havnen.

4. Redskabs/grejkasser tilhører medlemmet, som er forpligtiget til at efterkomme de kollektive bestemmelser, der er/måtte blive truffet på området.

5. Redskabs/grejkassen vedligeholdes af medlemmet, der må ikke foretages ændringer ved kassens udseende.

6. Redskabs/grejkassen males samme år som redskabshusene. Malingen indkøbes af Foreningen, men betales af medlemmet. Redskabs/grejkassen skal have samme farve som redskabshusene (svensk rød).

7. Det påhviler medlemmet at ren- og vedligeholde arealet omkring redskabs/grejkassen.

8. Redskabs/grejkassen henligger for medlemmets regning og risiko. Rønnerhavnsforeningen kan ikke på nogen måde eller på noget tidspunkt, hæfte over for medlemmet, for nogen form for mangler vedr. den opstillede redskabs/grejkasse, hverken mangler af den ene eller den anden slags.

9. I tilfældet af at medlemmet opsiger sin bådplads i Rønnerhavnen, skal Rønnerhavnsforeningen ved dennes bestyrelse, tilbydes at overtage redskabs/grejkassen. Rønnehavnsforeningen er ikke forpligtiget til at overtage redskabs/grejkassen, der således kan kræves fjernet for medlemmets regning.

Frederikshavn den 7/3-2016/HMC

Malta 2019

En “Perle” af en Snekkejolle søger ny ejer

Redaktionen har via Træskibslauget fået en opfordring til at hjælpe 

 Vi skriver til jer, fordi vi gerne vil udbrede kendskabet til et unikt lystfartøj, som vores bror har bygget med udgangspunkt i en Snekkejolle fra 1960. Og som efter hans alt for tidlige død er færdiggjort af Hundested Bådeværft (Molichs eftf.)
Historien om M/Y Malta, som vi har vedlagt, er skrevet til personer, der værdsætter og interesserer sig for et skib, der er bygget efter de fineste håndværksmæssige principper og materialer og som kunne være interesseret i at købe og passe godt på den. Det ville glæde os, hvis I vil videresende historien om M/Y Malta til jeres medlemmer. Undskyld vi trænger os på, men vi har brug for hjælp til at gøre opmærksom på vores brors båd.
Venlig hilsen Jytte og Sonja
Jytte Holm Struwe/ Tlf  61 12 45 39 / Mail  jytteholmstruwe@hotmail.com 
 Sonja Holm Olesen/ Tlf  30 24 34 50 / Mail  sonja.h.olesen@gmail.com

Du kan læse historien her

Gå til toppen
Template by JoomlaShine